Vintage bestaat uit twee zangeressen.

Helga Valentijn heeft ervaring als zangeres in musicals en kleinere formaties. Afgelopen jaren heeft ze prachtige rollen vertolkt in musical Aida, The wedding Singer en A Christmas Carol.

Karin Wildoer is begonnen als zangeres in diverse restaurants en etablissementen waarbij ze Engels en Nederlandstalige nummers zong.
Na een samenwerking met bekende pianist Cor Bakker heeft ze meerdere soloconcerten geven met Nederlandstalige theaternummers.
Afgelopen jaar heeft ze enkele concerten gegeven met singer songwriter Bas Bons. Bekend van DWDD en het programma “De beste singer songwriter”.

Maar ook treed ze regelmatig op tijdens Alzheimercafé, waarbij ze samen met een pianist de lezing “Muziek en het brein” opluistert.

Sinds kort pakt zij ook het Engelstalige weer op en richt zich daarbij voornamelijk op jazz/pop nummers.

Dit genre muziek past uitstekend bij beide dames en daarom hebben zij hun krachten gebundeld tot een geweldig duo waarbij voornamelijk Jazz/pop en blues wordt gezongen.

Swingende nummers van o.a. Eva Cassidy en Caro Emerald worden meerstemmig gezongen. Maar ook worden bekende nummers in oudere diverse stijlen neergezet.

Een verrassend concept wat u zeker gezien en gehoord moet hebben.
E-Tickets: €8 Deur €10https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/Zuiderzeepop